Добрин Лиловски втори в изкачването на връх „Бузлуджа”

На 7 и 8 Април варненските колоездачи участваха  в  няколко различни прояви с новите си шосейни и планински велосипеди “RAM”

Шосейният отбор бе в Казанлък, където се проведе купа „Павел Баня” и „Долината На Розите”, както и мемориала „Георги Коев” носещ името на превъзходния колоездач и наш приятел, който загина трагично преди 10г.

За съжаление, поради груба съдийска грешка, Виктор Колев и Цветан Стаменов не бяха класирани за финала в Павел Баня.

В изкачването към връх Бузлуджа малкия Юсеин Юсеин завърши 10-ти при юношите младша възраст.

В старта за старша възраст  Добрин Лиловски използва отличните си катерачески умения и направи решителна атака на 6-тия километър в изкачването към върха, финиширайки втори, след победителя Валентин Нешев от ЦСКА.

Малко след Добрин завърши Виктор Колев на 8-мо място.Той изигра важна роля в парирането на атаките в основната група и така помогна на Добри да запази преднината си.

След  отличното си класиране Добрин, който е настоящ национален шампион по крос-кънтри,  бе включен в състава и на шосейния юношески национален отбор, и в момента тренира с останалите национали в Казанлък.

По същото време във Варна се проведе Устрем Велофест, където участва целия крос-кънтри отбор на КК”Алекси Николов”.

Първият старт за сезона донесе и  първи победи за националните шампиони Тодор Ангелов и Анелия Карагьозян в категория „Елит”, Десислав Неделчев е втори, а Венета Пандохова е първа при девойките.

Едно мнение по „Добрин Лиловски втори в изкачването на връх „Бузлуджа”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *